Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Δοκιμάζοντας τη φόρμα δώρο που μου έκανε η φίλη Πουαντερί!

Για μένα ήταν το δώρο φίλοι μου μα έχω την υποψία οτι στο βάθος βάθος για την Αχτίδα μου τα έφερε! Μία φόρμα σιλικόνης και ένα γάντι ίδιο.
Όμως πρόλαβα και έκανα πρώτος ένα όμορφο ψωμάκι για να τη δοκιμάσω και έγινε υπέροχα αφράτο όπως βλέπετε. Μα όπως φανταστήκατε δεν έμεινε η φόρμα στα χέρια μου...
Η Αχτίδα έκανε ένα αλμυρό κέικ με κασέρια, πιπεριές και ζαμπόν όπως είδα μα δεν δοκίμασα γιατί το έστειλε κι όλας σε μια φίλη που της το ζήτησε για το πάρτυ του παιδιού της.

Όμως όπως είδα αργότερα έκανε και ένα κέικ λεμονιού για τα πρωινά του παππού μας που θέλει πάντα το κεκάκι του με μαρμελάδα το πρωί μαζί με το γάλα!

Το βράδυ πάντως που σηκώνομαι με μια λιγούρα που δεν λέγεται και η Αχτίδα με φωνάζει λέω να τιμήσω το κέικ της με μαρμελάδα βέβαια.

7 σχόλια:

πουαντερι είπε...

Δημητρη για σενα ηταν!!!!
Ασε την Αχτιδα να κανει τα υπεροχα κεκακια της εκει για να στην "στρωσει".
Παντως υσιχια δεν εχετε και οι δυο σας!!
Απανωτα και τα τρια;!
Σε θαυμασα και με τον εγγονο!!!
Κουκλοι και οι δυο!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο το ψωμάκι φαίνεται , να είχα μια γωνίτσα μα το τυρόψωμο μου ξέφυγε είναι αλήθεια .Σας εύχομαι να περάσετε το ΣΚ καλά με αγάπη και υγεία.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μπράβο και στους δυο σας για τα καλούδια που ετοιμάζετε!
Με γεια και το δωράκι!!

Betty's Cuisine είπε...

Τι ωραία όλα!

καλό σ/κ...

mia maria είπε...

Με γεια τη φόρμα, πολύ ωραία είναι! Και ότι ετοιμάσατε φαίνονται λαχταριστά!

elen είπε...

Μεγάλη έμπνευση σας έδωσε το δωράκι βλέπω!! υπέροχα όλα!! μια φετίτσα απ το κεκάκι θα ήταν ότι έπρεπε αυτή τη στιγμή για το καφεδάκι μου!!!Φιλιά πολλά και στους δύο:)

Μαρια Νικολαου είπε...

Δεν μπορεί
Για να σπάσουν τα νεύρα μου το κανετε!!!