Ένα πιάτο της εποχής για τη Καθαρά Δευτέρα φίλοι μου νόστιμο πολύ , πανεύκολο και βέβαια " φθουράει " όπως λέει η Αχτίδα μου κι ας μη καταλαβαίνω τη λέξη.
Υλικά:
1 κιλό γαρίδες ( περισεύουν και για ένα σαγανάκι καυτερό)
1 φλιτζάνι ντομάτα φρέσκια χοντροκομμένη
1 κρεμύδι
μαιντανό ψιλλοκομμένο
πιπεριές κομματάκια διάφορα χρώματα
πιπέρι
1 φλιτζάνι κασέρια μα για Καθαρά Δευτέρα μην βάλετε μιας και νηστεία!
Βράζω τα κεφάλια και το ζωμό τον κρατώ, σε τηγάνι βάζω τη ντομάτα , το κρεμμύδι, τις πιπεριές και λάδι.Τα σωτάρω , προσθέτω το ζουμί και λίγο νερό και αφήνω να γίνουν τα μακαρόνια βίδες.Τελευταία στιγμή προσθετω τις γαρίδες να πάρουν μια βράση.
και το μαιντανό για να κρατήσει η μυρωδιά του.
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010
Γαρίδες με μακαρόνια βίδες.
Αναρτήθηκε από Δημήτρης στις 3:31 μ.μ. Ετικέτες Γαρίδες με μακαρόνια βίδες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
9 σχόλια:
ποιός μπορεί να πει όχι στο φαγάκι αυτό, τα κασέρια περισσεύουν, μια χαρά το τρώμε και δίχως αυτά
δεν ειναι μονο οτι ειναι ωραιο γευστικα...ειναι και η παρουσιαση που κανει τη διαφορα!!!
Αγαπημένη η γαριδομακαρονάδα και στην Σαρακοστή αλλά και όλο το χρόνο!
Ωραίο πιάτο! Και εύκολο φαίνετε .Θα του πήγαινε μήπως λίγο σκορδάκι, και λίγο άσπρο κρασί? Θα το δοκιμάσω. Σ’ ευχαριστούμε πολύ. Να περάσετε καλά καλό βράδυ.
από γεύση σκίζει!από παρουσίαση σκίζει...φερνω κρασί :)))
καλά κούλουμα
χχχ
Εγώ εδώ θα μείνω. Αυτό και αν είναι φαγητό. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το φτιάξω την Καθαρά Δευτέρα.
Καλό τριήμερο.
Ότι πρέπει για την Καθαρά Δευτέρα. Και ζυμαρικά και θαλασσινά! Καλό τριήμερο!
Καλά Κούλουμα! Υπέροχο το πιάτο!
Δημοσίευση σχολίου